seOraNg sAHabAT aDAlaH yANg dAPaT meNDEngARkaN lAGu diDalAm haTImU dAN akAn mENYanYikaNNya keMBaLi tatKAlA kAu lUPa akAn bAit-bAitNya..betul3..(upin & ipin)..ngeh3..

>

'fiNaL eXAm' fROm KAK YANA chumill..ngee..

Arahan:1. Anda perlu printscreen wallpaper yang anda gne sekarang.jangan tipu2 ek xske.haa..ni wallpaper aq..ee..nape la kak yana tag time kite pkai wallpaper ni..
asyik2 muke kite je yg kuar..adess..
tp nak wat cmne..kebetulan plak ngah pkai wallpaper ni..
aq suke tuka2 wallpaper..
2.mengape anda suke wallpaper anda itu..
sbb...sbb...sbb suke2 kot..
gpon aq de letak sabda RAsulullah SAW kt pic 2..
jdi bile aq tgok je dekstop aq insaf je ase..(aiseh...)
erm..yg kt tepi belah kiri 2 gadget yg aq gne..
  • anime clock
  • cat slideshow
  • mobile holy Quran
  • system animator yg brgerak mgikut rentak muzik
  • piano utk aq men time aq boring2..
    3. tag 10 org.
  • taha
  • milymira4e
  • jKing
  • ayul
  • dan
  • sape
  • sape
  • aje
  • yg
  • bace

yee...abeh dh jwb 'final exam'...yahoo...google..

Comments :

2 comments to “ 'fiNaL eXAm' fROm KAK YANA chumill..ngee.. ”
AYUL said...
on  

haha..dia pon nk jugkpromote desktop dia kat sni..hehe..nape tag sy??sy wat salah ape??hehe..ni sebb sy prnh jd bos kamu sbntr ke suatu tika dlu??hehe..jwb2

LINA said...
on  

bkn nak promote...tp tag nak cmtu..ngeh3..
erm..xde slh pape pon..
sje je nak knakan org time nak dekat final ni..
nak tgok sape yg xjwb tag ni mean die tersangat2 la focus study..ngee..
pastu sbgai tnde makaseh coz follow my blog..
udah...dh jwb dh soklan bos..hoho..

Post a Comment

Next previous home